fbpx

Deltag

Generel info

  • Alle aktiviteter foregår i simulator spillet iRacing
  • Det er nødvendigt og tilkøbe bil og eventuelle baner
  • Det er nødvendigt at være på Discord under aktiviteterne
  • Man skal overholde reglerne for kørsel og opførsel

Join server

  1. Åben din iRacing UI
  2. Gå til “Leagues”
  3. Gå til “Find a League”
  4. Søg på “League ID” 3457
  5. Klik på “ESR Casual League”
  6. Klik på “Apply to League button”
  7. Vent på at admin godkender din ansøgning

Tidsplan

Nedenstående er tidsplanen for en ESR Casual aften. Husk det ikke er muligt at joine når løbene først er igang.

 

Første server
Træning 19:00-19:20 20 min
Kvalifikation 19:20-19:30 10 min
Race 19:30-19:55 25 min

 

Anden server
Træning 20:00-20:20 20 min
Kvalifikation 20:20-20:30 10 min
Race 20:30-20:55 25 min

 

Tredje server
Træning 21:00-21:20 20 min
Kvalifikation 21:20-21:30 10 min
Race 21:30-21:55 25 min