Tilmelding og deltagelse

Krav til deltagelse

De overordnede krav for deltagelse er som nedenstående. For mere information omkring kravene til hold og deltagere i ESR Porsche Esports Carrera Cup Denmark, kan du downloade reglementet ved at klikke på knappen herunder.

 

  • Det er obligatorisk at deltage som hold á to kørere
  • Holdets kørere skal være fyldt 13 år
  • Holdets deltagere skal have en iRating på minimum 3500 og iRacing C-licens
  • Holdets leder / ansvarlige skal være over 20 år gammel

Find din holdkammerat

Er du på udkig efter en holdkammerat kan du tilslutte dig ESR’s Discord kanal. Her bliver du en del af et Digital Motorsport fællesskab, hvor du kan finde holdkammerater eller rekruttere kørere til det eget hold. Tilslut dig ESR’s Discord kanal ved at klikke på knappen herunder. 

Tilmelding til Prækvalifikation

Det er nødvendigt at holdet tilmelder sig prækvalifikationen til ESR Porsche Esports Carrrera Cup Denmark. Holdet består af to kørere. Det er gratis at tilmelde sig og deltage i prækvalifikationen til mesterskabet. Tilmeldingen til prækvalifikationen lukker den 15.10.2021 klokken 12:00.

Resultater og invitation

Resultatet af prækvalifikationen afgøres ved at lægge den hurtigste tid fra begge kørere fra holdet sammen, denne tid udgør holdets placering. De 11 hold som har bedste tider, modtager invitation til mesterskabet. Alle resultater offentliggøres på sociale medier. Tilmeldingsgebyret til ESR Porsche Esports Carrera Cup Denmark er 3000 kr + moms pr. hold.