fbpx

Lørdag den 20. august klokken 12:00 – 14:00 afvikler Esport Racing et show-løb på ESR standen til Auto Show i Odense Kongrescenter. I løbet deltager racerkørere, sim-racere, streamere m.fl.

Konkurrencen

ESR inviterer hermed alle udstillere med en simulator på standen til Auto Show, til weekendens sjoveste virtuelle racerløb. Hver udstiller skal stille med én Pro kører. Pro køreren bliver sat sammen med en AM kører. ESR sætter holdene. Herefter kører Pro og AM køreren på samme simulator på de forskellige stande. Løbet vises på storskærm på ESR standen, hvor det vil være muligt at sidde på tribunen og se løbet. 

AM-kørerne er deltagere, som ikke er bekendt med sim racing eller motorsport generelt. En AM kører kan eksempelvis være en kendis, en streamer eller influencer. En PRO kører er typisk en dygtige sim racer og racerkørere.

Afvikling 

Holdene kører træning, kvalifikation og løb. I løbet skal holdet skifte kører cirka halvvejs i løbet. Konkurrencen afvikles i spillet iRacing, bilmodellen bliver en Ferrari 488 GT3 EVO 2020 med Fixed Setup. Bilen har Traction Control og ABS. Banen offentliggøres på dagen. Der køres uden damage.

Deltag fra egen stand

Har jeres virksomhed en stand på Auto Show, er I velkomne til at deltage i dette løb. Det kræver at I har adgang til internettet og har en bruger i iRacing. Derudover skal I have én PRO kører. ESR sætter denne PRO kører sammen med en AM kører. ESR sætter holdene for at undgå at de to kører kan træne sammen før eventen. 

Tidsplan

Lørdag den 20.08.2022

  • Offentliggørelse af hold 11:30 – Foran tribunen på ESR’s stand
  • Drivers Briefing 11:35 – Foran tribunen på ESR’s stand
  • Træning 11:45 – In-game
  • Kvalifikation 12:20 – In-game
  • Løb (20 minutters varighed) 12:30 – In-game
  • Præmieoverrækkelse 13:00 – Foran tribunen på ESR’s stand

Kontakt

Ønsker I at deltage i Team Sprint løbet bedes I kontakte :  

Thor Qualmann
Esport Racing ApS
thor@esport-racing.dk
+45 23 95 64 88