fbpx

RÆS FOR FÆLLESSKABET

ESR Casual byder alle velkommen til ræs i den Digitale Motorsport

Åben for alle 

ESR Casual er for alle personer som mangler et hyggeligt sted at køre en onsdag aften. Serien er ikke et decideret mesterskab, men vi lægger stor vægt på, at alle overholder reglerne for kørsel på ESR’s servere. Casual er et godt sted at møde andre kørere indenfor den digitale motorsport.

Bilerne
ESR Casual sætter en ære i at afprøve forskellige biler, baner og formater. Derfor vil vi i 2022 prøve flere forskellige biltyper af. Vi starter med TCR bilerne til vores sprintaftener, men en gang om måneden vil vi afholde et langdistanceløb. Bilerne og mange af banerne er indhold som skal tilkøbes i iRacing. Fixed setup betyder at bilernes indstillinger er låste, det er kun muligt at ændre bremsebalance. Dette giver tæt ræs og gode dueller.

Løb hver onsdag

Hver onsdag køres der løb i iRacing Casual. Hver løbsaften består af 3 løbsservere. Hver server afvikles som 20 minutters træning, 10 minutters kvalifikation og 25 minutters løb. Alle er velkomne. 

Aktiv på Discord

Under aktiviteterne er det påkrævet at være aktiv på ESR’s discord talekanal. Der vil være en admin online, som man kan spørge til råds. Samtidigt er det også admins rolle, at sørge for god tone og orden på kanalen.