fbpx

RÆS FOR FÆLLESSKABET

ESR Casual byder alle velkommen til ræs i den Digitale Motorsport

Åben for alle 

ESR Casual er for alle personer som mangler et hyggeligt sted at køre en onsdag aften. Serien er ikke et seriøst mesterskab, dog lægges der stor vægt på at alle overholder reglerne for kørsel på ESR’s servere. Serien lægger grund for at møde andre ligesindede kørere indenfor den digitale motorsport.

911 GT3 Cup (992)

ESR Casual følger delvis iRacing’s officielle 911 GT3 Cup kalender, dog undtaget onsdagen før ESR 911 Trophy-serien, hvor vi følger den series baner. Bilen og mange af banerne er indhold som skal tilkøbes i iRacing. Fixed setup betyder at bilernes indstillinger er låste, det er kun muligt at ændre bremsebalance. Dette medvirker til tæt ræs og gode dueller.

Løb hver onsdag

Hver onsdag køres der løb i iRacing Casual. Hver løbsaften består af 3 løbsservere. Hver server afvikles som 20 minutters træning, 10 minutters kvalifikation og 25 minutters løb. Alle er velkomne. 

Aktiv på Discord

Under aktiviteterne er det påkrævet at være aktiv på ESR’s discord talekanal. Der vil være en admin online, som man kan spørge til råds. Samtidigt er det også admins rolle at sørge for god tone og orden på kanalen.