fbpx

Der er tre typer præmier i Danish Esport Racing Championship (DERC), og naturligvis får vinderen hovedpræmien: En professionel Sim Rig fra Sim Lab. De tolv bedste simracere, kan vinde en fælles dag på FDM Jyllandsringen, hvor der skal prøves en rigtig racerbil. Og så uddeles hele 12 L33T Gamerstole tilfældigt blandt deltagerne i løbene samt igennem konkurrencer til DERC fans. Læs mere om præmierne herunder:

VINDEREN AF DERC

Professionelt Sim Rig til vinderen – Værdi 4.000,- 
Vinderen af Danish eSport Racing Championship vinder et GT1 Evo Sim Racing Cockpit Grey sponsoreret af Sim-Lab.eu. Rigget er kendt for dets stive konstruktion og uendelige justeringsmuligheder. Et optimalt rig til den bedste sim racer. Bemærk at sæde ikke medfølger.
 
https://sim-lab.eu/product/gt1-evo/
 

12 BEDSTE SIMRACERE

Bag rattet af en racerbil – Værdi 2.495,- pr person
I samarbejde med FDM Jyllandsringen er eSport Racing Danmark stolte af at kunne præsentere en helt unik præmie i Danish eSport Racing Championship. Ender du blandt de tolv bedste sim racere, som ikke har eller har haft en banesportslicens, kan din drøm om at køre en racerbil blive til virkelighed.
Som chauffør bag en potent VW Scirocco Cup Racer, bliver din præmie et hæsblæsende racer event med professionel coaching inden det går løs med dig selv bag rattet af en racerbil på FDM Jyllandsringen. Fornem duften af brændt gummi, når du styrer en racerbil rundt i de skarpe sving og få en oplevelse du kan huske længe.
 
Betingelser:
Du skal være over 18 år gammel og i besiddelse af et gyldigt kørekort
Du må ikke have haft eller have en banesportslicens hos DASU
Underskrive accept af selvrisiko
 
https://fdm.dk/rabatter/koreteknik-events-motorsport/events/racerkorer-en-stund

 

LODTRÆKNINGSPRÆMIER


 
Lækre gamingstole fra L33T Gaming – Værdi 1.329,- 
L33T Gaming stiller 12 Elite V3 Gamer stole på højkant i DERC. Der uddeles to stole til hver afdeling, en blandt kørerne og en blandt DERC Fans. Som kører skal du blot deltage i løbet, og uanset hvilken server du er på, vil du være med i lodtrækningen. Som fan vil det fremgå af ESR – eSport Racing Denmarks facebook side, hvordan du kan vinde stolen til den pågældende afdeling, så følg ESR på Facebook. Der er tale om samme professionelle gamerstol uanset om du er kører eller fan, og som alle esport entusiaster vil elske at vinde!
http://l33t-gaming.com
https://www.facebook.com/esportracing/
 
 
 
 
Bemærk at alle præmier er skattepligtige, og vinderne selv skal oplyse gevinsten til Skat.