fbpx

Åbent for alle

ESR Casual er for alle personer som mangler et hyggeligt sted at køre en onsdag aften. Serien er ikke et decideret mesterskab, men vi lægger stor vægt på, at alle overholder reglerne for kørsel på ESR’s servere. Casual er et godt sted at møde andre kørere indenfor den digitale motorsport.

Generelt

Alle aktiviteter foregår i simulatorspillet iRacing

Det er nødvendigt og tilkøbe bil og eventuelle baner

Det er nødvendigt at være på Discord under aktiviteterne

Man skal overholde reglerne for kørsel og opførsel

Løb hver onsdag

Hver onsdag køres der løb i iRacing Casual. Hver løbsaften består af 3 løbsservere. Hver server afvikles som 20 minutters træning, 10 minutters kvalifikation og 25 minutters løb. Alle er velkomne. 

Bilerne

ESR Casual sætter en ære i at afprøve forskellige biler, baner og formater. Information om biler, baner og setup kan man finde på vores Discord kanal. Bilerne og mange af banerne er indhold som skal tilkøbes i iRacing. Der køres som udgangspunkt med fixed setup, hvilket betyder at bilernes indstillinger er låste, det er kun muligt at ændre bremsebalance. Dette giver tæt ræs og gode dueller.

Kør med !

Åben iRacing Ui

Gå til leagues

Gå til Find a league

Søg på League ID 3457

Klik på ESR Casual League

Klik på Apply to League button

Vent på at en admin accepterer din ansøgning

Information på Discord

Under aktiviteterne er det påkrævet at være aktiv på ESR’s discord talekanal. Der vil være en admin online, som man kan spørge til råds. Samtidigt er det også admins rolle, at sørge for god tone og orden på kanalen. 

Tryk på ikonet til venstre for at følge link til ESR’s discord kanal.